Contact Ons

Vakantie vakantie, oh heerlijke tijd! Het is straks vakantie en natuurlijk wilt iedereen op stap gaan. Ergens waar de wind door jouw haren waait en je lekker kan genieten van het prachtig weer. Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen wanneer je deze zomer van je welverdiende vakantie geniet van de prachtige mooie stranden of ook gewoon van de binnensteden. Weet jij al wat jij deze vakantie gaat doen? Nee? Daarmee help ik jou graag!

Ik ben Thijs. In het dagelijks leven assisteer ik klanten in het zoeken van een niet alleen leuke vakantie plekje, maar ook een heel budgetvriendelijke plaats. Sommige mensen kiezen er eerder voor om naar het strand te gaan, terwijl anderen opzoek zijn naar een leuk plekje ergens in Zuid- Europa. Die zijn allemaal leuke tripjes die ik samen met jou kan plannen. Wij zorgen ervoor dat je elke keer weer leuke en interessante plekken kunt bezichtigen via ons profiel. Mocht je vragen hebben, dan beantwoorden we die ook graag voor jou. Aan het einde van deze pagina zal ik mijn contactgegevens plaatsen.

Zo, het plannen van een leuk en avontuurlijk tripje kan best wel spanningen met zich meebrengen als je nog geen juiste locatie hebt gevonden, maar daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Op onze pagina vind je een de beste stranden en ook nog de beste plekken in Zuid- Europa die wij jou adviseren te bezoeken. Wij weten dat wij geen teleurstellende plekjes aanbieden. Wij hebben altijd van de beste en meest budgetvriendelijke plaatsen voor jou.

Een avontuurlijk mensje als jou helpen wij graag de weg te vinden naar zijn eindbestemming. Weet jij nog niet waar jij op stap moet voor deze vakantie? Bezoek onze website voor meer informatie over de verschillende plekken en hun tarieven. Je kunt ook een mailtje achterlaten of natuurlijk een belletje geven. Wij staan met open armen te wachten op jou om jou van onze diensten te voorzien.